Η εταιρεία μας
Επαγγελματική σήμανση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων
39
χρόνια εμπειρία σε επιγραφές και διαφημιστικές κατασκευές

Η εταιρεία ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε στην Πάτρα το 1985 με τον διακριτικό τίτλο «Grami». Το αντικείμενο εργασίας της εταιρείας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, διαφημιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών.

Η Grami διακρίνεται για την πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή της, καθώς διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες με μηχανήματα νέας τεχνολογίας. Η ανάπτυξή της υπήρξε ραγδαία, αφού ακολούθησαν σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο δυναμικό και εξοπλισμό παραγωγής.

Η Εταιρεία μας έχει επιδείξει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, οι οποίοι έχουν ισχυροποιήσει ολοένα και περισσότερο την παρουσία της στην αγορά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο και της έχουν προσδώσει μια αξιόπιστη θέση στον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων, διαφημιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών.

Συνεργασία B2B

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με τη ΓΡΑΜΜΗ αποκτάτε ένα μεγάλο πλεονέκτημα σαν εταιρία διαφημιστικών παραγωγών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  • Πλήρη υποστήριξη της επιχείρησής σας
  • Μεγάλη γκάμα διαφημιστικών κατασκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  • Ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής για τους επαγγελματίες συνεργάτες μας
  • Σας παρέχουμε ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς
  • Αναζητούνται συνεργάτες από όλη την Ελλάδα
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ B2B
Μας εμπιστεύτηκαν

Μερικές από τις εταιρίες και επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν την Γραμμή για την υλοποίηση διαφημιστικών κατασκευών, επιγραφών κάθε είδους και ψηφιακών εκτυπώσεων.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Ανακαλύψτε τους καταλόγους μας και ανανεώστε τους χώρους σας με έξυπνες ιδέες που σας προτείνουμε

Hotels
Hotels

Restaurants, Beach-bar & Fast-food
Restaurants, Beach-bar & Fast-food

SHOP ONLINE

Τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα αποτελούν ένα ακόμα βήμα εξέλιξης της εταιρειας με δυναμική παρουσία σε μια νέα digital εποχή ακολουθώντας πιστά το "customer journey" των φίλων της.
Με τέσσερα (4) ηλεκτρονικά καταστήματα, η εταιρεία μας, επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε Ελλάδα και Κύπρο
διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της έχοντας εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.